Izbornik
NaslovnicaPredgovorSavjetiInfoWallpapers
Blog - rujan 2008
subota, rujan 27, 2008

Još jedan autoslalom, ovaj puta u Novom Marofu. Vrijeme prohladno, publike jako malo, ali dovoljno auti iz kućne radinosti koji su se bacali među čunjevima. Nije mi bilo nekog presinga pa sam imao vremena za vježbanje panninga na 1/60s. Čak sam i uspio i zadovoljan sam rezultatima. Šteta kaj staza nije straktivna za fotkanje pa nema neke zanimljive pozadine koja bi popravila dojam.

Klik na fotke za veću rezoluciju

Ključne riječi: autoslalom, čunjevi, automobilizam, novi marof, INA

ico @ 21:25 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
petak, rujan 26, 2008
Malo sam zapostavio ovu rubriku, pa ću kroz par dana pokušati nadoknaditi.1024x768
1280x1024
1680x1050

Ključne riječi: wallpaper, avioni, aerimiting lučko
ico @ 20:43 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
nedjelja, rujan 21, 2008

Naše veselo foto društvo (Sonic, Fotoholik, Deymos, Foto, BlackWood i ja), prisustvovalo je seoskoj zabavi na Lučkom, zvanoj aeromiting. Vrijeme je bilo nikakvo pa sam se morao poslužiti Photoshopom da se malo naglase ti oblaci i dodaju boje kako ne bi bilo sve sivo i isprano.
Nakon 3 sata smrzavanja završili smo na lungićima kako bi se malo zagrijali.

E da, hvala organizatorima kaj su parking na livadi naplatili 20kn i kaj su pred publiku naparkirali kombije, avione i zaštitare, pa se atraktivni niski letovi nisu baš najbolje vidjeli.

Klik na fotke za veću rezolucijuPročitaj kompletan post
ico @ 13:32 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare
petak, rujan 19, 2008

E moj Dinamo, pa nećeš tako u Ligu Uefa. Trula igra da ne može biti trulija. Sada moramo čekati dva tjedna da vidimo da li će Ivanković uspjeti osposobiti momčad za pobjedu ili ostajemo na brdovitom Balkanu.

Konačno sam isprobao 70-200 f/2.8 na noćnoj tekmi. I konačno sam uspio ostati na ISO 800 i loviti 1/500s. Kasnije sam morao dići na ISO 1600 jer očito nisu svi dijelovi jednako osvijetljeni. Ali barem više ne moram fotkati na 1/320s ili 1/400s.

Društvo mi je pravio kolega Sonic, pa pogledajte i njegov post.

klik na fotke za veću rezolucijuPročitaj kompletan post
ico @ 00:38 |Komentiraj | Komentari: 0
ponedjeljak, rujan 15, 2008

Nakon 4 godine suše, konjica se vraća u Stubake. Konačno su se našla sredstva kako bi se pokrpala cesta i sa zagorske i zagrebačke strane, te se napravile dodatne zaštitne ograde, pa je tako jučer održana „15. nagrada Stubičkih Toplica“.
Na žalost dobar dio vremena je padala kiša i bilo je dosta hladno, ali unatoč tome je bilo dovoljno gledatelja. Prijavna lista osim što je bila velika, sastojala se od stvarno svega. Prekrasni oldtimeri tipa Opel GT 1900, Manta A, i savršen i očuvan VW Karmann Ghia. Pojavila se i Impreza, Lanceri, C2 R2 Max, formule, južine, bolesne Vectre od Krstulovića i Bradarića koje su na kraju odnijele prvo i drugo mjesto. Valjda se najviše očekivao Kvočkin novi projekt - Smart Forfour od 600 konja kojeg je vozio Niko Pulić. Kada se u istoj rečenici nađu Kvočka, Pulić i 600 KS, očekujete jurnjavu, ali to nismo dobili. Smart je izgledao nemoćno, a Niko je završio tek kao 18. Ispred njega su bili golfovi, škode, vectre...
Već su na početku nastupili problemi i odgađanja jer je bilo izlijetanja, pa je morala raditi i vučna služba. I kasnije je bilo dosta odugovlačenja, ponovljenih startova i čekanja što na onoj kiši i nije bilo ugodno, ali isplatilo se otići gore i pogledati ovu utrku. Upozorenja za vlasnike sporih veza!

Sada slijedi foto spam. Pa nisam ja valjda bezveze stajao na kiši.


Klik na fotke za veću rezoluciju

Ključne riječi: 15. nagrada stubičkih toplica, automobilizam, rally, brdo, pulić.smart, kvočka

ico @ 22:12 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
četvrtak, rujan 11, 2008

Ovaj vikend sam se sa frendom uputio do Jaske, odnosno do šume Gović i Rečkog gaja gdje je održana zadnja utrka kupa Hrvatske u brdskom biciklizmu. Iako ova utrka nema ogromnu posjećenost, volio bih da su organizatori osigurali barem par šatora sa cugom i hranom. Vrućina je bila velika i jedina tekućina koju ste mogli popiti bila je voda iz cisterne.

Vozile su se tri utrke u nekoliko kategorija. Početnici su vozili na makadamu oko vinograda dok su nešto stariji i iskusniji išli kroz šumu. Vani su uvjeti za fotkanje bili odlični dok se pri ulasku u šumu stvar drastično promijenila. Nije mi bio dovoljan niti ISO 1600 pri 1/500s. Ali obrada i mala rezolucija su koliko toliko spasili stvar, barem kod fotki za web. Iako se staza čini kao da su na svakom dijelu mogući padovi, nije ih toliko bilo. Ipak su to profići.

Adrenalina je bilo na bacanje. Ekipa se bez straha spuštala niz dosta grde spustove, a uz velike uspone je crpila nevjerojatnu snaga i vozila kao da je blaga uzbrdica. Pokušavao sam snimiti panninge, ali mi 1/60s jednostavno nije odgovarala. Previše mi se tresu ruke, a ako se stavi nešto kraće, pozadina nije dovoljno zamućena. Ali zadovoljan sam za prvi puta.


Klik na fotke za veću rezoluciju

3. XCC Jaska 2008.

3. XCC Jaska 2008.

3. XCC Jaska 2008.

3. XCC Jaska 2008.

3. XCC Jaska 2008.

3. XCC Jaska 2008.

3. XCC Jaska 2008.

3. XCC Jaska 2008.

3. XCC Jaska 2008.

3. XCC Jaska 2008.

3. XCC Jaska 2008.

3. XCC Jaska 2008.

3. XCC Jaska 2008.

3. XCC Jaska 2008.

3. XCC Jaska 2008.

3. XCC Jaska 2008.

3. XCC Jaska 2008.

3. XCC Jaska 2008.

3. XCC Jaska 2008.

3. XCC Jaska 2008.

3. XCC Jaska 2008.

3. XCC Jaska 2008.

Ključne riječi: mtb, brdski biciklizam, 3. xcc jaska,

ico @ 22:00 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
srijeda, rujan 10, 2008

Godišnji odmor nam završava odlaskom drugi po veličini grad u Nizozemskoj , u jednu od najvećih svjetskih luka - Rotterdam. Već iz daljine se naziru velike zgrade u Rotterdamu i može se za pretpostaviti da to i nije neki turistički grad već poslovno središte. Oko i u samom gradu je jako puno poslovnih središta velikih firmi poput IBM-a i Sonya, ali se organizacija i glavna sjedišta sve više sele u London zbog nedovoljno stručnih ljudi u okolici, dok London zadovoljava i te uvjete.

Rotterdam je jako stradao za vrijeme II svjetskog rata i čini se kao da se neki dijelovi nisu oporavili od onda. Razlog našeg odlaska u ovaj lučki grad je rođendan curinog nećaka. Poželio ga je slaviti u Hotelu New York. To je restoran/hotel na obali sa zanimljivom povijesti. Iz njega su europski emigranti između 1880. i 1925. g. kretali trbuhom za kruhom u novi svijet, u New York (izvorno New Amsterdam). Sam restoran vizualno navodno nije puno mijenjan od doba kada je nastao. Dijelovi izgledaju kao pravi brod i stvarno je poseban. Na izlasku sam na brzinu okinuo par fotki za arhivu.

Ono što me najviše boli u ovom odlasku do Rotterdama je to što se na taj dan odvijao i Bavaria City Racing event. To je Formula 1 spektakl na kojem su ove godine bile Toyota, Renault i Force India. Demonstracija u centru grada. Ja nažalost nikako nisam mogao isplanirati da tamo dođem ranije kako bi uživao u ovom spektaklu, pa ću to što prije pokušati zaboraviti.

Ovim postom završavam svoj putopis sa godišnjeg odmora. Nadam se da sam barem malo uspio dočarati ljepote mjesta u kojima sam bio i da ste uživali u njima.


Klik na fotke za veću rezoluciju

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Ključne riječi: nizozemska, amsterdam, rotterdam, utrecht, artis zoo, zaanse schans, alkmaar, zandvoort

ico @ 08:00 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
ponedjeljak, rujan 8, 2008

U Zandvoortu, mjestu nedaleko od Amsterdama dočekalo nas je loše vrijeme, ali nas to nije omelo da uživamo. Šetnja po pješčanoj plaži, skupljanje školjki, fotkanje galebova i nogometaša, svježi morski zrak. Sve u svemu jako lijepi izlet. Razumijem da su Nizozemci očajni što se mora tiče, ali ulaziti i kupati se u toj prljavštinu mi se čini jako očajno.  A navodno dolazi i ogroman broj Nijemaca da se okupa u tom čudu.
Kad je kiša već postala ozbiljnija, povukli smo se sa plaže i krenuli prema unutrašnjosti. Mali kafići, restorani, dućani u malim uličicama. Na kraju smo sa klincima završili u Arcade parku, odnosno mjestu sa puno igrica. Odmah sam se sjetio dana osnovne škole i trošenje ušteđevine na razne automate. Samo kaj su ovi puno napredniji nego oni kojih se ja sjećam :-) Naravno morao sam probati simulaciju Ferrarija, a nisam se sramio niti zapucati po teroristima ili zaigrati partiju air hokeja.
Ljubiteljima auto utrka Zandvoort je poznat i po tome što ima stazu na kojoj se od 1952. do 1985. vozila velika nagrada Nizozemske.

Klik na fotke za veću rezoluciju

Zandvoort

Zandvoort

Zandvoort

Zandvoort

Zandvoort

Zandvoort

Zandvoort

Na putu do auta, srce mi je zaigralo kada sam vidio dućan sa F1 modelima, opremom, figurama, sjedalicama za klince... Morao sam brzo pobjeći van prije nego si kupim npr. sat u obliku volana iz Ferrarijevog bolida.

Zandvoort

Zandvoort

Zandvoort

Zandvoort

Ključne riječi: nizozemska, amsterdam, rotterdam, utrecht, artis zoo, zaanse schans, alkmaar, zandvoort

ico @ 21:12 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
nedjelja, rujan 7, 2008

Posrećilo mi se da upoznam još jednu Amsterdamsku znamenitost – Amsterdam arenu. Odigravao se Amsterdam tournament, prijateljski turnir u kojem su nastupili Ajax, Arsenal, Inter i Sevilla. Arena je stvarno nešto posebno. Nije prevelika i ima krov koji je bio do pola zatvoren pa se dobio dojam dvorane. Na putu do vaših numeriranih sjedala putem vas pozdravljaju ljubazno osoblje što mi je pravo osvježenje nakon Dinamovih namrštenih krkana koji vas dobro pretresu, pa puste unutra. Sve je protočno i nema velikog zastoja i naguravanja. Ako ne znate gdje je vaše mjesto, srdačno osoblje vas uputi. Ako ste žedni i gladni sve možete kupiti u kompleksu arene.I to se isto događa bez prevelikog zastoja. Baš kao i sam izlaz iz arene. Ja sam bio na tekmama između Intera i Seville i Ajaxa i Arsenala. Prva tekma je bila mlaka i dosadna, pa je tako i završila, 0:0. Nisam očekivao neki spektakl od prijateljske utakmice, ali od takvih imena sam ipak očekivao malo više mašte u igri. U utakmici sa Ajaxom je krenulo i navijanje domaćih navijača, ali je ubrzo i stalo. Jednostavno nemaju oni onaj navijački duh. Navodno su jedino glasni kada igraju protiv Fenorda, njihovog najmrkijeg protivnika. Ovdje ih je nadglasala šačica engleza koja je vrlo brzo stvorila atmosferu na svojem dijelu i svaka im čast na tome. Što se tiče igre Ajax je bio odličan prvo poluvrijeme i poveo u 34. minuti, da bi samo dvije minute kasnije zabio i drugi gol. Asistirao je naš budući reprezentativac Cvitanić kojeg je pratio i naš izbornik Slaven Bilić. U drugom poluvremenu Van Bastenova momčad pada i Arsenal uspijeva sustići prednost da bi u 83. Minuti Adebayor postigao i pobjedonosni gol. Na kraju moram pohvaliti i stolce koji moje košćatu guzicu nisu nažuljali niti nakon 3 i pol sata. Kako nisam mogao sa fotićem unutra, stavljam par fotki snimljenih sa iPhoneom. Čisto da malo ilustriram ovo piskaranje.


Klik na fotke za veću rezoluciju

Amsterdam Tournament

Amsterdam Tournament

Amsterdam Tournament

Ključne riječi: nizozemska, amsterdam, rotterdam, utrecht, artis zoo, zaanse schans, alkmaar, zandvoort, ajax, amsterdam tournament, amsterdam arena


ico @ 17:42 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
petak, rujan 5, 2008

Zaanse Schans je jedno od najposjećenijih turističkih mjesta u Nizozemskoj. Kao i Alkmaar i ovo mjesto je jako blizu Amsterdama. Na Central stationu sjednete na vlak i za cca pola sata ste tamo. Onda malo šetnjice do trajekta po prekrasnom mjestu, pa jedna kratka vožnja i to je to, tamo ste.  Moram napomenuti da smo mi skrenuli lijevo na križanju i prošli kroz najljepši dio mjesta, ali to i nije pravi put. Došli smo mi do nekog trajekta, ali on je tražio nekih 9 eura za prijevoz. Kako nas je bilo troje, brzo smo odustali od te varijante i odlučili se vratiti do križanja, pa desno. Dobro me je nasmijala tabla koja je bila na pristaništu na kojoj je pisalo „If the ferry is on the other side: Jump, wave and scream, and we come and get you.“
Vjetrenjače, livade, mostići, kanali, muzej klompi i sireva, prvi Albert Heijn i još dosta zanimljivosti. Sve se to nalazi na hrpi i čini stvarno prekrasnu cjelinu.  Kad se umorite ili ogladnite, fino se sjednete na palačinke ili kavu i guštate. Nakon toga preporučam ulazak u vjetrenjaču da vidite kako to funkcionira, pa malo penjanja po strmim stepenicama do gornjeg vanjskog dijela. Lijep je pogled gore, ali sam brzo poželio sići dolje. Nekakva niska naherena ograda mi nije ulijevala povjerenje.

Klik na fotke za veću rezoluciju

'Zaanse Schans

'Zaanse Schans

'Zaanse Schans

'Zaanse Schans

'Zaanse Schans

'Zaanse Schans

'Zaanse Schans

'Zaanse Schans

'Zaanse Schans

'Zaanse Schans

'Zaanse Schans

'Zaanse Schans

'Zaanse Schans

'Zaanse Schans

'Zaanse Schans

'Zaanse Schans

Tvornica klompi svih vrsta

'Zaanse Schans

'Zaanse Schans

'Zaanse Schans

Cijelim mjestom se širio miris topljene čokolade, odnosno mi smo mislili da je to čokolada, ali se na kraju uspostavilo da je to sir, a dolazi iz male farme na kojoj se i radi. Znam da zvuči nemoguće pomiješati ta dva mirisa, ali stvarno je vuklo na čokoladu.


'Zaanse Schans
'Zaanse Schans

'Zaanse Schans

Ova vjetrenjača radi kreč ili kako se zove ono čudo kaj se koristi za crtanje linija na nogometnim terenima

'Zaanse Schans

'Zaanse Schans

'Zaanse Schans

'Zaanse Schans

Zaanse Schans je stvarno prekrasno mjesto i baš je kao stvoreno za fotografiranje. Žao mi je kaj nisam tamo bio u rano jutro ili neki zalazak sunca. Dobre fotke su garantirane.

Ključne riječi: nizozemska, amsterdam, rotterdam, utrecht, artis zoo, zaanse schans, alkmaar, zandvoort,

ico @ 08:00 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
srijeda, rujan 3, 2008

Utrecht je prekrasan grad udaljen svega dvadesetak minuta vožnje od Amsterdama. Vrijeme nas je poslužilo sam nam se prikazao u punom svijetlu. Arhitektura je slična onoj u Amsterdamu i također ima kanale uz koje se može šetati. Toranj katedrale je najviši crkveni vrh u Nizozemskoj i simbol je Utrechta. Središnji dio je uništen 1674. I od onda nije obnovljen.

Inače to je grad sveučilišta i studenata, ali taj dan je bio pun raznih gothic freakova koji su došli na nekakav festival. Svi su hodali u crnom, namazani kao da su pobjegli sa seta «Povratak zombija» Svaki drugi frajer je na svojim kožnim hlačama ima nekakve remenčiće koji su mu povezivali noge, tako da ne može raditi velike korake, a oko vrata su imali ogrlice za koje ih je vodila njihova draga. Jako zanimljivo. Ali ipak nisam to htio slikati. Malo sam se bojao :-)

Utrecht

Utrecht

Utrecht

Utrecht

Utrecht

Utrecht

Utrecht

Utrecht

Utrecht

Utrecht

Utrecht

Utrecht

Utrecht

Utrecht

Utrecht

Utrecht

Utrecht

Utrecht

Utrecht

Utrecht

Utrecht

Utrecht

Ključne riječi: nizozemska, amsterdam, rotterdam, utrecht, artis zoo, zaanse schans, alkmaar, zandvoort,

ico @ 08:00 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
ponedjeljak, rujan 1, 2008

Ove godine sam bio sam u ZOO-u pa sam bio nešto brži, pa mi se nije činio tako veliki iako je stvarno prostran i zanimljiv. Čak je i karta malo poskupila pa je sada 17,70 eura. Na ulazu vas odmah zaskoči osoblje koje vas želi fotkati i prodati fotke, ali to brzo rješavam tako da šerafim svoju bijelu psinu i sve dosade se miču :-)
U ovom postu vam nemam ništa nivo za ponuditi pa će se neke životinje vjerojatno i ponoviti u odnosu na prošlu godinu, ali nadam se da vas neće smetati, ipak su druge poze :-)
Lani sam ulovio slonove na dijelu, a ove godine su se pred moj objektiv odlučile stati ove ogromne kornjače. Ne bi vjerovali kako se glasno glasaju. Iz daljine sam mislio da su tu negdje foke.

Klik na fotke za veću rezoluciju

Artis ZOO

Artis ZOO

Artis ZOO

Artis ZOO

Artis ZOO

Artis ZOO

Artis ZOO

Artis ZOO

Artis ZOO

Artis ZOO

Artis ZOO

Artis ZOO

Artis ZOO

Artis ZOO

Artis ZOO

Artis ZOO

Artis ZOO

Artis ZOO

Artis ZOO

Artis je i ove godine očito dobio malog gorilu. Kažu da je to rijetkost, a eto meni se posrećilo da i to vidim.
Opet moram pohvaliti prostor sa leptirima, pa dijelove sa insektima, bazen sa fokama... Ma jako lijepi zoološki vrt iako bi rađe da su sve te životinje u prirodi gdje i pripadaju.

Artis ZOO

Artis ZOO

Artis ZOO

Artis ZOO

Artis ZOO

Artis ZOO

Artis ZOO

Artis ZOO

Ključne riječi: nizozemska, amsterdam, rotterdam, utrecht, artis zoo, zaanse schans, alkmaar, zandvoort, artis zoo

ico @ 08:00 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
Aktualne izložbe

Planovi... / U pripremi...
>>Arhiva
2010
Festival Musica Maxima 2
Decorum II
Oldtimeri - Kockica 2010.
Ušće Mure u Dravu
Gibonni - Toleranca Tour
Drift trening
James Cannon - Tituš
Monique design
XC Sesvete
Tea i Preze
Alfa film studio
Medveščak:Graz99ers
MSU i Avenue Mall
Decorum I
Maja - razno
Bambi Molesterts
Noć muzeja
Cahayabox
Zagrebancije III
Zagrebancije II
2009
7D - prvi video
Jose Carreras i gosti
James & Liam
Dinamo:Temišvar
Medveščak:Jesenice
Medveščak:Olimpija
Medveščak:Linz
Nije beba, curica je
Bajaga
Tommy Emmanuel
Medveščak:Red Bull
Diana Krall
Plesni studio Spin vol.3
Dinamo:Ajax
Plesni studio Spin vol.2
Medveščak:Graz 99ers
Plesni studio Spin vol.1
Medveščak:Villach
Repriza
Oldtimeri - Kockica
Dubrovnik
Široko široko
Croatian Drift Challenge II
ZOO vol. ...?
Maja raste dalje
28. Buzetski dani 2009.
16.nagrada Stubičkih toplica
Aeromiting Zagreb 2009.
Bale
Caritas
Dinamo:Pyunik
Hanžekovićev memorijal 2009.
Irska
 -Dublin
 -Howth
 -Donegal
 -Kylemore Abbeys
 -Connemara
 -Galway
 -Cliffs of Moher
 -Killarney
 -Ring of Kerry
 -Kenmare
 -Cork
 -The Rock of Cashel
 -Kilkenny
 -Powerscourt waterfall
 -Intro
Zagrebačkim ulicama
Kapljice
Lučko
Varaždiranje
Aeromiting Varaždin
Croatian Drift Challenge 09
Medvedgrad
Biker
Dani Dubrave 09 - Auto slalom
Festival vatrometa 09 - Bundek, jezero
Festival vatrometa 09 - FER
Festival vatrometa 09 - Bundek, nasip
Oldtimeri kod HNK
Kodo bubnjari
36. Croatia Delta Rally - Laz 1
36. Croatia Delta Rally - Bundek
Igra s rasvjetom
Majčin dan 2009
Gornjogradske Zagrebancije
James, Ric i Liam - Zagreb
James, Ric i Liam - Zaprešić
James, Ric i Liam - Varaždin
Proljeće
Oldtimer sajam - Strmec
Maja u bio parku Divlje vode
Auto slalom - Velesajam
Stari znanac
James Cannon & The Sinners
Speed day - Grobnik
Vinska apstrakcija
Batman vs. Scarecrow
ZG Indoors 2009.
Zimske radosti - Trakošćan
Plinska kriza
iPod Nano
2008
Sljeme u snijegu
Pro Taekwondo - Druga runda
Pro Taekwondo
Dinamo:Spartak
D700 + 70-200 f/2.8 VR
D700 + 24-70 f/2.8
Cibona:Olympiacos
Maja-nastavak
Automobile Lobotoma #1
Jesenski trakošćan 08
Hrvatska:Andora
Nikon D700 - Samples I
Autoslalom "INA nagrada 2008"
Aeromiting Lučko 2008
Dinamo:Sparta
15. nagrada Stubičkih toplica
3. XCC Jaska 2008.
GO 2008.
 - Rotterdam
 - Zandvoort
 - Amsterdam arena
 - Zaanse Schans
 - Utrecht
 - Artis ZOO
 - Alkmaar
 - Avioni
 - Bruxelles 08
 - Gay parada 08
 - Amstel 08
 - Amsterdam 08
Priroda i društvo II
Priroda i društvo
ORC Karlovac
Beč: Panorame
Beč: Svadba
Beč: Šetnja gradom
Beč: Nogometno ludilo
Dani Dubrave 08 - auto slalom
Kuhinjski session
Trešnja i ostalo
Nogometni turnir Vrtuljak
35. INA Delta BI12
35. INA Delta BI9
35. INA Delta BI8
Kuhinja
Lord of the dance
Srednji vijek
Dinamo - Rijeka
Animal Instinct III
Ručni rad
Cvjećarnica
Maslačci
Klompen
Duh u kući
Bicikl
Vrijeme je za desert
Hugo XX
Konji,ovce i ostalo
Fire eater
Monstrum
Planeti
ZG Auto show 2008.
ORC: Čazma
Pictionary
Ususret ZG Auto showu
Daj si natoči
Makro i f/1.4 igrarije
Zagreb Indoors 2008
Pomrčina Mjeseca
Snježna kraljica-atmosfera
Snježna kraljica-cilj
Snježna kraljica-staza
Money, money, money
Plamteća flaša
Upoznajmo:Petra Glebova
Svjetlosne igre
Samoborski fašnik 08
Plamen II
Živo biće na Marsu
Voda na Marsu
Dimna zavjesa II
Bled i Bohinj
Plamen
Heineken
Šah mat
Maja
Plastiša II
Plastiša
Zimski ugođaj
Foto izazov 2007
2007
Par prigodnih
Dinamo-HSV
Carreras, Bolton i Cetinski
Jesenski Trakošćan
Prsten/Srce
Budo gala
Qarz 2x8s-1M
Maksimirska bajka
Shaolini (F)
Preponsko jahanje
Pogled s Lotršćaka
Šibenik
Fotomaraton
Bruxelles
Marken
Amsterdam: ZOO
Amsterdam: Amstel
Amsterdam: Arhitektura
Špancirfest 2007
Munjevito
Amsterdam: Ljudi
Amsterdam: Intro
More '07
Splash!!!
Dimna zavjesa
Prinove u ZOO-u
U kuhinji...
3D fotke
Festival vatrometa
Dani Dubrave 07 - auto slalom
Viteški turnir
Dosada
34. INA Delta II
34. INA Delta I
SP Stolni tenis
Delirijum tremens
Vjenčanje
Opatija
Jurin slalom
Animal instinct II
Hokej: HRV-TUR
C/B portreti
Hipodrom II
Arhiva Mix III
Track & Drift day
Macro-micro
Nogomet: Din-Haj
Meduza
Pogled s prozora IV
Tenis:ZG IndoorsCB
Tenis: ZG Indoors
Fašnik-pripreme
Pogled s prozora III
Powerball
Old school aparat II
Top 5 za na zid
Vatromet
2006
U magli
Zimske radosti
1.HNL-dvorana
Cibona-Maccabi
Zlatna pirueta
Teksture
James Brown
Rukomet: ZG-FL
Pogled s prozora II
Pogled s prozora
Pozdrav Michaelu
Trakošćan II
Vodene igre
Duhovi
Studena
Arhiva Mix I
Hipodrom
Odlazak
Tik-Tak
Foto manipulacija
Oblaci
Monza 2005
C/B svijet
Ozbiljnost
Špancirfest 2006
Veliki tabor
More '06-Šibenik
More '06-Akvarij
More '06-Vodice
Maribor
Drveni post
Product photo
Interijer
Plitvička jezera
ZG Aeromiting
Rastoke
Koncertne
Izlet u prirodu
Ptičja gripa
Zakaj volim Zagreb..
Trakošćan
Bundek-novo ruho
33. INA Delta-II
33. INA Delta-I
Šetnja uz nasip
ZG Balon
Street Race VG 06
World Press Photo
Promenada
Animal instinct
Nebeska paleta
U susret 402 SR
Varaždinu na placu
ZG Auto show 2006
Buđenje proljeća
Banner trade
http://img164.imageshack.us/img164/7085/banner7fy.jpg
RSS Moj RSS
Brojač posjeta
447604
Index.hr
Nema zapisa.