Izbornik
NaslovnicaPredgovorSavjetiInfoWallpapers
Blog - studeni 2009
subota, studeni 28, 2009

Konačno sam razbio prokletstvo gubljenja utakmica kada ih fotkam. Ali sve je ličilo da će se upravo to ponoviti. Medvjedi su bili razigrani u prvoj trećini, ali pak u gol jednostavno nije htio ući. Linz nije imao tih problema, pa nam je uvalio 2 komada. Međutim, već sam početak druge trećine je zapalio ledenu. Medvjedi na samom početku jednoj minuti 2 puta tresli mrežu, a do kraja druge trećine još dva puta, pa su tako imali 4:2. Da li je to do novog trenera ili je jednostavno nekaj kliknulo, ne znam, ali bilo je lijepo gledati to. U zadnjoj trećini je Medveščak zaokružio seriju 5:0 pa je tako na semaforu pisalo 5:2. Ali nije Linz bezveze drugi na tablici, pa su tako uspjeli smanjiti prednost na 5:4. Siguran završetak utakmice osigurao nam je Oullett koji je zabio za konačnih 6:4. Genijalna tekma sa istim takvim navijanjem. Ova utakmica samo pokazuje da Medveščak može pobijediti i najjače, ali i izgubiti od slabijih što čini još zanimljivijim ovaj sport i ovu ligu.

Sinoć sam se stao nasuprot sektoru B gdje nekim čudom nisam imao problema sa zaštitarima iako je pozicija identična kao i na drugoj strani i isto tako mogu smetati ljudima. Ali naučio sam i da je na akreditacijama oznaka gdje koji fotograf može stajati iako me jedan mlađi zaštitar nije u pauzi pustio da odem baš na taj moj dio nego me tjerao na neki drugi. Do kraja lige možda će uspjeti svi zaštitari zajedno sa upravom doći do zaključka gdje se može stajati a gdje ne.

Klik na fotke za veću rezolucijuKljučne riječi: sport, hokej. dom sportova, medveščak, ebel liga, erste, linz, ledena dvorana, zig zag, medvjedi
ico @ 10:43 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
srijeda, studeni 25, 2009

"Ne beba, curica", tako sada viče Maja ako joj se slučajno obratite sa beba :-))Ključne riječi: maja, portret, djeca


ico @ 21:47 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
ponedjeljak, studeni 23, 2009

Noć je kratko trajala, a nama je trebala najduža na svijetu. To su vjerojatno pomislili svi Bajagini obožavatelji u Ciboni kada je i drugi bis završio.
Bajaga i Instruktori su u petak proslavili 25 godina postojanja na glazbenoj sceni i to u Zagrebu gdje je sve i počelo. Nisu naravno svirali u Kulušiću, ali je i Cibona savršeno poslužila za dva slavljenička koncerta.
Moram priznati da sam očekivao uglavnom stariju ekipu, ali veliku većinu, barem onog donjeg dijela je sačinjavala dosta mlada ekipa koja se nije ni rodila dok se Bajaga odvojio od Čorbe i zasvirao u Kulušiću.

Čim je Bajaga izašao na pozornicu i uz prve taktove Otkad tebe volim, ekipa je poludila i u rijetkim dijelovima gubila taj žar. Druga pjesma je bio Berlin na kojem mu se pridružio i ostatak Instruktora. Fotografski dio je završio sa Gradom, ali sva sreća da za nas nije završio i koncert nego smo mogli stajati i pored pozornice i uživati i malo fotkati sa strane.
Showman je naravno bio Žile dok su Cvele i Saša također odradili odličan posao.

Osvjetljenje je bilo dovoljno dobro, tako da sam jako zadovoljan sa foktama. Slikao sam sa Fotoholikovim 24-70 f/2.8 koji se pokazao kao idealan objektiv za ovakve stvari dok smo dovoljno blizu pozornice. To mi je idealan raspon da ulovim i atmosferu na pozornici kao i da izvođači budu dovoljno veliki. Ekspozicija može biti 1/125 ili duže pa se pri f/2.8 može komotno slikati i na ISO 800. Oni mirnije ruke mogu vjerojatno izvući i dužu ekspoziciju i ISO 400.

Zanimljivo je da se oko koncerta nije dizala nikakva nacionalistička frka iako se dobro zna kome i kada je Bajaga svirao i da je radio himnu za Delije, a o njima također ne trebamo puno pričati. Valjda je Thompson pokupio sav gnjev Hrvata.

Klik na fotke za veću rezoluciju


 

Ključne riječi: bajaga i instruktori, 25 godina, koncert, muzika, glazba, cibona, žile, cvele, saša lokner


ico @ 20:42 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
subota, studeni 21, 2009

Još jedan koncert kojeg sam sa nestrpljenjem čekao je koncert australskog virtuoza na gitari, Tommya Emmanuela. Slušao sam njegove stvari na CD-ima i iako nemam pojma o sviranju bilo kojeg instrumenta, jednostavno sam osjetio da ovaj lik zna znanje. A na koncertu naravno mora još bolje zvučati. I zvučao je, baš kao i predgrupa za koju sam saznao tek dan prije da će svirati ispred Tommya. A predgrupa je bila ni manje ni više nego Mairtin O'Connor Band.

Klik na fotke za veću rezolucijuOnima koji vole irsku muziku ovo ime znači dosta toga, a onima neupućenijima samo ću reći da harmoniku svira Mairtin O'Connor, jedan od osnivača planetarno poznatog plesa Riverdancea, Cathal Hayden je jedno od jačih imena irske tradicionalne glazbene scene koji ubija violinu i možda još i više banjo.Na gitari nas je oduševio Seamie O'Dowd koji je pokazao da ima i prekrasan glas kada je zapjevao pjesmu Thoma Moorea Cedars of Lebanon.
Publika je stvarno izvrsno prihvatila bend pa je tako pljeskom i krikovima pozdravljala i pratila sve – od jiga preko laganica, pa do stvari Road west u crtić stilu kako ju je Mairtin sam opisao, koja simbolizira vožnju nekim starim drndavim autom po njihovim istim takvim cestama.
To prihvaćanje od strane publike je oduševilo i Mairtina što se jako dobro moglo vidjeti na njegovom licu. Naravno u onom irskom stilu o kojem sam vam pričao u svojem irskom putopisu pozvao je sve koji budu dolazili u Irsku da dođu prespavati kod njega.
Iako su svirali 40-ak minuta meni se činilo kao da je sve skupa trajalo 5 minuta što govori o kvaliteti ovog benda za kojeg se nadam da ćemo ga vidjeti i na nekom solo koncertu.No vratimo se mi na glavnu atrakciju večeri, ubojicu gitare, Tommya Emmanuela. Autralac je čest gost u ovim krajevima, a ovo mu je bio najveći koncert u Hrvatskoj sa oko 2800 prodanih karata.
Pri samom izlasku vidio sam da je Tommy veseljak i da će napraviti pravi gitaristički tulum. Publika je reagirala odmah na prve taktove. Drago mi je da sam ovo slikao i da sam bio u prvom redu jer nevjerojatno je kako to izgleda kako čovjek svira. Zvuči kao da ih je više na pozornici. Prsti ne lete samo po tih 6 žica nego ih ima po cijeloj gitari, pa čak i mikrofonu. S prstima svira, lupa, grebe i to sve nevjerojatnom lakoćom i nevjerojatnom preciznošću. I naravno sa smiješkom na licu. Vjerujem da će se Aussie opet vratiti, a svi vi ljubitelji gitare ne smijete ga propustiti.Ključne riječi: koncert, muzika, glazba, tommy emmanuel, gitara, mairtin o'connor band trio, dom sportova


ico @ 10:10 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
četvrtak, studeni 19, 2009

Nažalost bio sam prisutan još jednom porazu Medveščaka. Još jedno vodstvo gostiju, još jedan promašeni slobodni udarac, ali i opet puna dvorana.
Sva sreća Olimpija je također izgubila pa Medveščak ostaje u igri za Playoff.

Ovaj put sam malo obradom začinio fotke kako bi razbio monotoniju onima kojima je već dosta hokeja :-)

Klik na fotke za veću rezoluciju

Ključne riječi: sport, hokej. dom sportova, medveščak, ebel liga, erste, red bull salzburg, ledena dvorana, zig zag, medvjedi
ico @ 18:45 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
srijeda, studeni 18, 2009

Moj prvi dodir sa jazzom je bio vjerojatno onaj u crtiću Tom i Jerry u epizodi Solid serenade . Tamo je jadan Tom pokušao šarmirati neku lokalnu macu sa svojom izvedbom „Is you is or is you ain't my baby“. Nakon toga dugo nisam uopće pomislio da bi moga slušati jazz. Ali u zadnje vrijeme nije rijetkost da mi na iPodu u jutarnjoj vožnji busom ili nekoj solo vožnji u autu zasvira Miles Davis, Duke Elington, John Coltrane ili Diana Krall od novije generacije. Upravo zato sam se veselio kada sam dobio akreditaciju za njen koncert.

Međutim veselje je brzo splasnulo kada je teta na blagajni rekla da smijemo ostati samo jednu pjesmu i već onu standardnu da ne smijemo koristiti fleševe. Ali svejedno se nisam dao skroz omesti jer sam se nadao da ću za vrijeme te jedne pjesme ipak napraviti par dobrih fotki. Ali…. tih par minuta fotografi nisu smjeli biti ispred pozornice kako ne bi smetali ljudima nego smo morali biti sa strane. Ubrzo smo skužili da ukoliko ne želimo Dianu snimati s leđa, da moramo biti na desnoj strani. Tamo je naravno bio i stup koji je dodatno pogoršao već jadne uvjete za snimanje. I tako smo mi morali biti ukopani na tom lošem mjestu i još biti tamo samo par minuta.

Kada je Diana sa bendom izašla na pozornicu i kada su se svijetla ugasila, nastupile su nova razočaranja jer se rasvjeta sastojala od par topova koji nisu previše pomogli. A ona je bila u crnoj haljini što uz crni klavir i tamnu pozadinu nije bilo bajno. Bubnjara skoro uopće nismo vidjeli, a John Clayton na kontrabasu je bio iza klavira, pa ni on nije baš bio za neki kadar.
I ovaj puta sam morao iscijediti maksimum iz aparata pa sam tako digao ISO na 1600, blendu na f/2.8 i spustio ekspoziciju na 1/320s. I još mi je falilo svijetla.
Naravno, nakon prve stvari  „I Love Being Here With You“ smo bili potjerani, ali nismo imali mogućnost niti ostati poslušati koncert pa je ovo bilo gore čak i od Carrerasa koji nije dao da su fotografi blizu pozornice nego na drugom kraju, ali smo bar bili na cijelom koncertu.

Klik na fotke za veću rezoluciju

Ključne riječi: diana krall, jazz, cibona, koncert, muzika,

ico @ 08:48 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
subota, studeni 14, 2009
Evo i zadnjeg dijela fotkanja za Plesni studio Spin. Ovaj puta donosim fotke Behind the scene iliti Making of odnosno kako je to izgledalo u malo širem kadru.

Pripreme prije samog slikanja su dosta trajale. S tehničke strane tu su se podešavale postavke na aparatima, montirala rasvjeta, usklađivali fleševi , tražile su se lokacije i sl. Plesači su osim duplog presvlačenja morali proći i tretmane šminkanja i friziranja baš kao da idu na nastup.

Na samom snimanju bilo je dosta smijeha i zezancije tako da mi nije bilo žao kaj sam se probudio oko 7 da bi se po prvi puta okušao u ovakvoj vrsti fotografije. Svidjelo mi se fotkati ovako sa strane, ali ipak nisam siguran da bi imao živaca i volje odraditi pravi photo session.

Klik na fotke za veću rezoluciju

Ključne riječi: ples, plesni studio Spin, hotel esplanade

ico @ 13:15 |Komentiraj | Komentari: 0
petak, studeni 6, 2009

Još jednom moram moram izvući onaj Đoletov stih „Putuj Europo, nemoj više čekati na nas“. Dinamo nam je pružio još jednu otužnu partiju. Još jednom su i suci bili krivi. Igrali smo bez dva igrača, a Bućo je glas izgubio da suigračima utuvi da ne mogu igrati formaciju nego moraju pokrivati rupe. Sve se naravno čulo jer je Maksimir opet bio prazan, a biti će i u slijedećoj europskoj utakmici. 
Europa se zasitila Dinamovog ignoriranja problema huligana i oduzela mu 3 boda, te ga počastila sa dvije utakmice pred praznim tribinama. Sjever je obilježio transparent „Nisi Ti sad ništa bez nas... Tko ti je duša, srce, a i glas? Pa kad sve to znaš, ne srami se sada nas“.
Šteta je da zbog manjeg broja seljačina svi moraju biti uskraćeni za te utakmice, ali ako ne ide drugačije možda je ovo jedino rješenje.  Čini se da je urodilo plodom jer danas čitam da su se ujedinile sve frakcije BBB-a i da će sjever opet biti pun i udružen. Nadam se da su iz svojih redova izbacili i te problematične bitange i da će sa sjevera opet grmiti pravo navijanje, onako kakvo samo oni znaju prirediti.
Jedino navijanje koje se sinoć čulo na Maksimiru bilo je na malom dijelu zapada jer je Ajax iskoristio pravo na 170 ulaznica koje je podijelio svojim navijačima.
Iako smo izgubili 0:2 na domaćem terenu, to se i ne čini tako loše kada se uzme u obzir koliko nas je puta Butina spasio od puno većeg poraza. Samo u zadnjih par minuta skinuo je 3 izgledne šanse za Ajax.
Lošu igru, ispadanje iz Europe, prazne tribine, začinio je još i gospon izvršni dopredsjednik koji je u svom stilu opet planuo na sudačke odluke, te je uz galamu i vrijeđanje napustio ložu i stadion.
Kaj se fotkanja tiče definitivno postoji napredak na Maksimirskim lampama jer sam mogao slikati sa 1/400s pri f/2.8 i ISO 800.
Ali trebalo je ući na stadion jer su mudraci sve zagradili, pa se nije moglo prići sa Maksimirske nego okolo s juga što nam je vrijedni zaštitar uporno ponavljao riječima „gospodo, ulaz je s juga“ , nakon što smo se provukli između ograde. I izlaz je bio sličan, ali sam pomogao zaštitarima dići ogradu, pa su me počastili prolazom.
Na početku utakmice sam nadobudno stao pored Ajaxovog gola jer sam se nadao da će Dinamo uspjeti napasti koji put i ako bude sreće i zabiti gol. Ubrzo sam vidio da od toga ništa i da ako ne promijenim stranu, ne budem ulovio niti jednu fotku jer  dinamovci slabo prelaze centar. Još jedan ometajući element bio je četvrti odnosno peti sudac koje su UEFA i FIFA eksperimentalno uveli.  Čovjek naime stoji s desne strane gola i mota se po šesnaestercu i tako ulazi u kadar i smrda fotku. Iziritiran tom činjenicom preselio sam na suprotnu stranu i tamo pokušavao uloviti koji kadar.
Iako mi se u prvom poluvremenu činilo da mi neće biti zima, u drugom mi je nekak naglo zahladilo. Ruke su se blago ukočile, a i stopala su vidjela toplije dane. Pretpostavljao sam da će biti hladno pa sam se gore zabundao, a htio sam si kupiti i one Lowepro foto rukavice. Prije tekme sam svratio u Kodak centar koji me dočekao klasičnim odgovorom „Čekamo da nam stigne roba“ i „Nismo sigurno kada će doći, valjda do kraja godine“. Do kraja godine?! Pa kaj oni čekaju da prođe zima da prodaju rukavice. Uvijek se divim svojoj gluposti što uopće ulazim u taj dućan. Katastrofa.

Klik na fotke za veću rezolucijuKljučne riječi: sport, nogomet, dinamo, ajax, maksimir

ico @ 18:01 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
srijeda, studeni 4, 2009
Evo red plesa, red hokeja. Slijedi kratki drugi dio sa snimanja u Esplanadi. Fotki ima još dosta, ali neću daviti previše.
U trećem dijelu ću nabaciti set fotki Behind the scene :-)

Klik na fotke za veću rezoluciju

Ključne riječi: ples, plesni studio Spin, hotel esplanade
ico @ 20:18 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
ponedjeljak, studeni 2, 2009

Izgleda da nosim nesreću Medvjedima jer su i ovu tekmu izgubili, opet sa golom razlike i opet su lovili rezultat nakon velike razlike. Na KAC-u nisam bio i to je bila luda tekma gdje su odnijeli pobjedu od 4:1. Budem još otišao na Red bull, pa ću vidjeti kakav bu rezultat na kraju.
Ni ovaj poraz nije utjecao na raspoloženje Ledene u kojoj se opet orila pjesma do samog kraja kada, pa su i ovaj put Medvjedi otklizali pozdravni krug nakon tekme i svlačionice.

Ovaj puta sam više šetao, pa sam tako nakon sektora B otišao dole na pleksi i drugu trećinu slikao sa telcem, a zadnju sa šircem u pokušaju da ulovim neki bliski kontakt.

Klik na fotke za veću rezoluciju

Ključne riječi: sport, hokej. dom sportova, medveščak, ebel liga, erste, graz 99ers, ledena dvorana, zig zag, medvjedi

ico @ 19:30 |Komentiraj | Komentari: 0
nedjelja, studeni 1, 2009

Ovaj vikend sam se malo motao po Esplanadi sa Fotoholikom i Deymosom dok su slikali za Plesni studio Spin. Hotel je prekrasan i pun detalja za fotkanje, a pogotovo kada se dodaju šarene i lepršave haljine, šminka i odijela plesača.
Dok je Fotoholik bio glavni fotograf, Deymos se bavio rasvjetom, ja sam sa strane malo fotkao u nadi da ću uloviti koji zanimljivi kadar.
U hodnicima i prolazima sam morao koristiti fleš, ali sam uglavnom pokušavao uloviti prirodno svijetlo.
S obzirom da se nikad prije nisam slikao nešto slično dosta sam zadovoljan sa fotkama. Ima ih dosta pa ću ih podijeliti u nekoliko postova jer većinu još nisam ni dobro pogledao.

Klik na fotke za veću rezoluciju

Ključne riječi: ples, plesni studio Spin, hotel esplanade

ico @ 23:39 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
Aktualne izložbe

Planovi... / U pripremi...
>>Arhiva
2010
Festival Musica Maxima 2
Decorum II
Oldtimeri - Kockica 2010.
Ušće Mure u Dravu
Gibonni - Toleranca Tour
Drift trening
James Cannon - Tituš
Monique design
XC Sesvete
Tea i Preze
Alfa film studio
Medveščak:Graz99ers
MSU i Avenue Mall
Decorum I
Maja - razno
Bambi Molesterts
Noć muzeja
Cahayabox
Zagrebancije III
Zagrebancije II
2009
7D - prvi video
Jose Carreras i gosti
James & Liam
Dinamo:Temišvar
Medveščak:Jesenice
Medveščak:Olimpija
Medveščak:Linz
Nije beba, curica je
Bajaga
Tommy Emmanuel
Medveščak:Red Bull
Diana Krall
Plesni studio Spin vol.3
Dinamo:Ajax
Plesni studio Spin vol.2
Medveščak:Graz 99ers
Plesni studio Spin vol.1
Medveščak:Villach
Repriza
Oldtimeri - Kockica
Dubrovnik
Široko široko
Croatian Drift Challenge II
ZOO vol. ...?
Maja raste dalje
28. Buzetski dani 2009.
16.nagrada Stubičkih toplica
Aeromiting Zagreb 2009.
Bale
Caritas
Dinamo:Pyunik
Hanžekovićev memorijal 2009.
Irska
 -Dublin
 -Howth
 -Donegal
 -Kylemore Abbeys
 -Connemara
 -Galway
 -Cliffs of Moher
 -Killarney
 -Ring of Kerry
 -Kenmare
 -Cork
 -The Rock of Cashel
 -Kilkenny
 -Powerscourt waterfall
 -Intro
Zagrebačkim ulicama
Kapljice
Lučko
Varaždiranje
Aeromiting Varaždin
Croatian Drift Challenge 09
Medvedgrad
Biker
Dani Dubrave 09 - Auto slalom
Festival vatrometa 09 - Bundek, jezero
Festival vatrometa 09 - FER
Festival vatrometa 09 - Bundek, nasip
Oldtimeri kod HNK
Kodo bubnjari
36. Croatia Delta Rally - Laz 1
36. Croatia Delta Rally - Bundek
Igra s rasvjetom
Majčin dan 2009
Gornjogradske Zagrebancije
James, Ric i Liam - Zagreb
James, Ric i Liam - Zaprešić
James, Ric i Liam - Varaždin
Proljeće
Oldtimer sajam - Strmec
Maja u bio parku Divlje vode
Auto slalom - Velesajam
Stari znanac
James Cannon & The Sinners
Speed day - Grobnik
Vinska apstrakcija
Batman vs. Scarecrow
ZG Indoors 2009.
Zimske radosti - Trakošćan
Plinska kriza
iPod Nano
2008
Sljeme u snijegu
Pro Taekwondo - Druga runda
Pro Taekwondo
Dinamo:Spartak
D700 + 70-200 f/2.8 VR
D700 + 24-70 f/2.8
Cibona:Olympiacos
Maja-nastavak
Automobile Lobotoma #1
Jesenski trakošćan 08
Hrvatska:Andora
Nikon D700 - Samples I
Autoslalom "INA nagrada 2008"
Aeromiting Lučko 2008
Dinamo:Sparta
15. nagrada Stubičkih toplica
3. XCC Jaska 2008.
GO 2008.
 - Rotterdam
 - Zandvoort
 - Amsterdam arena
 - Zaanse Schans
 - Utrecht
 - Artis ZOO
 - Alkmaar
 - Avioni
 - Bruxelles 08
 - Gay parada 08
 - Amstel 08
 - Amsterdam 08
Priroda i društvo II
Priroda i društvo
ORC Karlovac
Beč: Panorame
Beč: Svadba
Beč: Šetnja gradom
Beč: Nogometno ludilo
Dani Dubrave 08 - auto slalom
Kuhinjski session
Trešnja i ostalo
Nogometni turnir Vrtuljak
35. INA Delta BI12
35. INA Delta BI9
35. INA Delta BI8
Kuhinja
Lord of the dance
Srednji vijek
Dinamo - Rijeka
Animal Instinct III
Ručni rad
Cvjećarnica
Maslačci
Klompen
Duh u kući
Bicikl
Vrijeme je za desert
Hugo XX
Konji,ovce i ostalo
Fire eater
Monstrum
Planeti
ZG Auto show 2008.
ORC: Čazma
Pictionary
Ususret ZG Auto showu
Daj si natoči
Makro i f/1.4 igrarije
Zagreb Indoors 2008
Pomrčina Mjeseca
Snježna kraljica-atmosfera
Snježna kraljica-cilj
Snježna kraljica-staza
Money, money, money
Plamteća flaša
Upoznajmo:Petra Glebova
Svjetlosne igre
Samoborski fašnik 08
Plamen II
Živo biće na Marsu
Voda na Marsu
Dimna zavjesa II
Bled i Bohinj
Plamen
Heineken
Šah mat
Maja
Plastiša II
Plastiša
Zimski ugođaj
Foto izazov 2007
2007
Par prigodnih
Dinamo-HSV
Carreras, Bolton i Cetinski
Jesenski Trakošćan
Prsten/Srce
Budo gala
Qarz 2x8s-1M
Maksimirska bajka
Shaolini (F)
Preponsko jahanje
Pogled s Lotršćaka
Šibenik
Fotomaraton
Bruxelles
Marken
Amsterdam: ZOO
Amsterdam: Amstel
Amsterdam: Arhitektura
Špancirfest 2007
Munjevito
Amsterdam: Ljudi
Amsterdam: Intro
More '07
Splash!!!
Dimna zavjesa
Prinove u ZOO-u
U kuhinji...
3D fotke
Festival vatrometa
Dani Dubrave 07 - auto slalom
Viteški turnir
Dosada
34. INA Delta II
34. INA Delta I
SP Stolni tenis
Delirijum tremens
Vjenčanje
Opatija
Jurin slalom
Animal instinct II
Hokej: HRV-TUR
C/B portreti
Hipodrom II
Arhiva Mix III
Track & Drift day
Macro-micro
Nogomet: Din-Haj
Meduza
Pogled s prozora IV
Tenis:ZG IndoorsCB
Tenis: ZG Indoors
Fašnik-pripreme
Pogled s prozora III
Powerball
Old school aparat II
Top 5 za na zid
Vatromet
2006
U magli
Zimske radosti
1.HNL-dvorana
Cibona-Maccabi
Zlatna pirueta
Teksture
James Brown
Rukomet: ZG-FL
Pogled s prozora II
Pogled s prozora
Pozdrav Michaelu
Trakošćan II
Vodene igre
Duhovi
Studena
Arhiva Mix I
Hipodrom
Odlazak
Tik-Tak
Foto manipulacija
Oblaci
Monza 2005
C/B svijet
Ozbiljnost
Špancirfest 2006
Veliki tabor
More '06-Šibenik
More '06-Akvarij
More '06-Vodice
Maribor
Drveni post
Product photo
Interijer
Plitvička jezera
ZG Aeromiting
Rastoke
Koncertne
Izlet u prirodu
Ptičja gripa
Zakaj volim Zagreb..
Trakošćan
Bundek-novo ruho
33. INA Delta-II
33. INA Delta-I
Šetnja uz nasip
ZG Balon
Street Race VG 06
World Press Photo
Promenada
Animal instinct
Nebeska paleta
U susret 402 SR
Varaždinu na placu
ZG Auto show 2006
Buđenje proljeća
Banner trade
http://img164.imageshack.us/img164/7085/banner7fy.jpg
RSS Moj RSS
Brojač posjeta
447604
Index.hr
Nema zapisa.